Amennyiben bármilyen kérdése lenne hívjon minket telefonon, vagy töltse ki az alábbi megrendelőt, illetve írhat e-mailt is:

06-30-9522-310
andras.juranyi@budapestcitypension.com
Átvételi cím: Budapest City Pension; 1073 Budapest, Osvát utca 11.
Ügyfeleink

Projektort bérelni leginkább azoknak éri meg, akik nem kívánnak saját maguk beszerezni egy ilyen eszközt, mivel viszonylag ritkán van szükségük rá.

Kiszállítás

A tőlünk bérelt projektort és felszereléseket át lehet venni Budapesten a címünkön, illetve ki is szállítjuk igény esetén bárhova Magyarország területén belül, a kiszállítás díjáról az "árak" menüpontban tud tájékozódni.

Online rendelés

A projektort online módon az űrlap kitöltésével rendelheti meg tőlünk, illetve ha kérdése lenne e-mailben felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor éri meg?

Számításaink szerint a saját beruházásnál sokkal kedvezőbb a bérleti konstrukció, amennyiben évente kevesebb, mint 10 alkalommal van a projektorra szükség.

Projektor lefoglalása

Az online űrlapunk kitöltésével Ön megrendeli a projektort a kívánt időszakra. Nálunk nincs minimum bérleti időszak, akár 1 napra is igénybe veheti bérleti konstrukciónkat.

Lemondás

A projektor bérlési szándékától minden egyéb következmény nélkül elállhat a projektor bérlést megelőző napig. Lemondás esetén amennyiben a projektorbérlését a bérleti időszak előtt nem mondta le, úgy egy napi bérleti díjat felszámítunk.