A bérlés folyamata:


1. Kérjük, töltse ki a "rendelés" menüpont alatt az online űrlapot

2. Rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben a rendelést

3. A megadott időintervallumban a projektort kiszállítjuk a megadott címre vagy várjuk a projektorért és felszereléseiért ha azt jelölte be, hogy személyesen jön érte

4. A bérleti díjat számla ellenében kifizetheti készpénzben a projektor átadásakor, illetve előre utalással


Kauciót nem kérünk a projektorért.

Minden általunk bérbeadott projektorhoz a következő felszereléseket térítésmentesen biztosítjuk igény esetén:

- Vetítővászon (160 x 160 cm)
- projektorállvány
- Kábelek, hosszabbítók
- Lézer pointer
- Apple Thunderbolt - HDMI átalakítóÜgyfeleink

Projektort bérelni leginkább azoknak éri meg, akik nem kívánnak saját maguk beszerezni egy ilyen eszközt, mivel viszonylag ritkán van szükségük rá.

Kiszállítás

A tőlünk bérelt projektort és felszereléseket át lehet venni Budapesten a címünkön, illetve ki is szállítjuk igény esetén bárhova Magyarország területén belül, a kiszállítás díjáról az "árak" menüpontban tud tájékozódni.

Online rendelés

A projektort online módon az űrlap kitöltésével rendelheti meg tőlünk, illetve ha kérdése lenne e-mailben felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor éri meg?

Számításaink szerint a saját beruházásnál sokkal kedvezőbb a bérleti konstrukció, amennyiben évente kevesebb, mint 10 alkalommal van a projektorra szükség.

Projektor lefoglalása

Az online űrlapunk kitöltésével Ön megrendeli a projektort a kívánt időszakra. Nálunk nincs minimum bérleti időszak, akár 1 napra is igénybe veheti bérleti konstrukciónkat.

Lemondás

A projektor bérlési szándékától minden egyéb következmény nélkül elállhat a projektor bérlést megelőző napig. Lemondás esetén amennyiben a projektorbérlését a bérleti időszak előtt nem mondta le, úgy egy napi bérleti díjat felszámítunk.

Amennyiben hiteles vagy közhiteles cégkivonatra lenne szüksége, állunk rendelkezésére a következő honlapokon: https://cegkivonatonline.hu https://cegkivonatonline.com vagy a https://hiteles-cegkivonat.hu