3000 ANSI Lumenes projektor személyes átvétellel: 5.000 Ft + ÁFA / nap

3000 ANSI Lumenes projektor kiszállítással (Bp-en belül): 8.000 Ft + ÁFA / nap

3000 ANSI Lumenes projektor kiszállítással (Bp-en kívül bárhova Magyarországon): 8.000 Ft + ÁFA / nap + 10.000 Ft/100 km*


* Vidéki kiszállítás esetén csak az odaútat számoljuk, amelynek díja 10.000 Ft. 100 kilométerenként, például: Miskolc esetén a Budapest-Miskolc távolság 183 km, eszerint a kiszállítás díja összesen 20.000 Ft., amely tartalmazza a kiszállítást és elhozatalt is, nincs további díj.

Kiszállításkor természetesen a projektor beüzemelését és beállítását is vállaljuk a helyszinen, ennek nincs külön díja.


A bérleti díj kifizetésére 2 lehetőség van:

1. Készpénzben a projektor átadásával egyidejűleg, a számlát is ekkor adjuk át.

2. Átutalásos fizetés esetén elküldjük a számlát előre, melyet banki átutalással tud kifizetni
Minden általunk bérbeadott projektorhoz a következő felszereléseket térítésmentesen biztosítjuk igény szerint:

- Vetítővászon (160 x 160 cm)
- projektorállvány
- Kábelek, hosszabbítók
- Lézer pointer
- Apple Thunderbolt - HDMI átalakító


Ügyfeleink

Projektort bérelni leginkább azoknak éri meg, akik nem kívánnak saját maguk beszerezni egy ilyen eszközt, mivel viszonylag ritkán van szükségük rá.

Kiszállítás

A tőlünk bérelt projektort és felszereléseket át lehet venni Budapesten a címünkön, illetve ki is szállítjuk igény esetén bárhova Magyarország területén belül, a kiszállítás díjáról az "árak" menüpontban tud tájékozódni.

Online rendelés

A projektort online módon az űrlap kitöltésével rendelheti meg tőlünk, illetve ha kérdése lenne e-mailben felveheti velünk a kapcsolatot.

Mikor éri meg?

Számításaink szerint a saját beruházásnál sokkal kedvezőbb a bérleti konstrukció, amennyiben évente kevesebb, mint 10 alkalommal van a projektorra szükség.

Projektor lefoglalása

Az online űrlapunk kitöltésével Ön megrendeli a projektort a kívánt időszakra. Nálunk nincs minimum bérleti időszak, akár 1 napra is igénybe veheti bérleti konstrukciónkat.

Lemondás

A projektor bérlési szándékától minden egyéb következmény nélkül elállhat a projektor bérlést megelőző napig. Lemondás esetén amennyiben a projektorbérlését a bérleti időszak előtt nem mondta le, úgy egy napi bérleti díjat felszámítunk.

Amennyiben hiteles vagy közhiteles cégkivonatra lenne szüksége, állunk rendelkezésére a következő honlapokon: https://cegkivonatonline.hu https://cegkivonatonline.com vagy a https://hiteles-cegkivonat.hu